Politici de confidentialitate

Condiții de livrare și plată

După ce ați trimis comanda, veți primi confirmarea comenzii (factura proformă) la adresa de e-mail menționată în formularul de comandă.
 Livrarile se vor face în interval de 24-48 de ore din momentul confirmării comenzii în limita stocului disponibil.

 ※ Comenzile plasate în intervalul Luni - Joi după ora 15:30 vor fi expediate în ziua următoare.
 ※ Comenzile plasate în intervalul Vineri după ora 15:30 - Duminică, vor fi expediate Luni. 

 ※ ATENŢIE: 
Pentru comenzile plasate vineri înainte de ora 15:30, în cazul în care doriți să vă fie livrate de operatorul serviciului de curierat rapid sâmbătă, trebuie să specificați în mod expres aceasta în formularul de comandă, și implică un cost suplimentar de 6 Lei + TVA (19%),  în caz contrar, vă vor fi livrate luni !!! 
Livrarile se deruleaza exclusiv prin servicii de curierat rapid (FAN COURIER - vezi lista localitati), la adresa indicată în formularul de comandă.
 Pentru comenzi mai mari de 480 lei TVA inclus, livrarea este gratuită, cu exceptia localitatilor unde sunt kilometrii exteriori.
 Pentru comenzile mai mici de 480 lei TVA inclus, taxa de transport si ramburs este de ~14 lei + TVA 19% *(pentru produsele cu volum redus incadrate în categoria de expediție "plic"), respectiv ~22 lei + TVA 19% *(pentru produse cu volum mare incadrate în categoria de expediție "colet").
 Produsele se livrează în limita stocului disponibil. 
  Pentru modalitatea de plată aleasă " ramburs " - veți achita contravaloarea produselor comandate și taxele de transport, operatorului serviciului de curierat rapid la livrarea comezii.

  Pentru modalitatea de plată aleasă  " transer bancar / O.P. " - veți achita la livrarea comezii contravaloarea taxei de transport, operatorului serviciului de curierat rapid.