Pagini site

Despre

Înființată în 2003, cu capital integral privat, Euromedica Grup este astăzi una dintre cele mai reputate companii românești importatoare și distribuitoare de orteze și dispozitive ortopedice pentru prevenție, susținere și reabilitare medicală.

Compania a pornit de la ideea că mișcarea înseamnă viață, iar posibilitatea de a desfășura o activitate fizică corect și continuu este esențială pentru menținerea sănătății de-a lungul vieții. Și-a propus, așadar, de la bun început, să sprijine efortul medicilor din domeniul ortopedie-traumatologie în păstrarea și redarea stării de sănătate, prin promovarea pe piața din România a unor produse ortopedice de cea mai bună calitate, la nivelul actual al standardelor europene și internaționale.

În prezent, Euromedica Grup importă și distribuie pe piața românească orteze și dispozitive medicale, fabricate de producători europeni de renume - Bort Medical, Erwin Kowsky (Germania), Össur (Islanda), Nea International (Olanda), Calzificio Pinelli (Italia), MDH (Polonia), Vitility International (Olanda), Mikros (Germania), Sidas (Franța).


Compania colaborează activ cu cele mai importante instituții medicale de ortopedie și traumatologie printre care:

 Spitalul Monza, Spitalul Ponderas, Spitalul Sanador, Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica Medlife, Regina Maria, Clinica Zetta, Centrul Medical Provita, Clinicile Icco.




Euromedica Grup susține activitatea medicilor ortopezi, a celor specialiști în recuperare medicală și a kinetoterapeuților, prin acoperirea nevoilor de dispozitive medicale pentru coloana vertebrală (cervicală, toracală, lombo-sacrală), pentru membrul superior (umăr-braț, cot, încheietura mâinii, mână, police), pentru membrul inferior (coapsă, genunchi, gambă, gleznă, picior) și pentru mers.



Toate produsele importate, destinate recuperării unor afecțiuni ale membrelor și coloanei vertebrale, au certificare ISO 9001 și sunt realizate din materiale biocompatibile, lavabile, termoformabile, concepute astfel încât să se adapteze perfect formei anatomice a segmentelor cărora li se adresează și să asigure un confort maxim.

Pentru a fi permanent la curent cu noutățile și inovațiile din domeniu, Euromedica Grup participă constant la congrese, conferințe și târguri internaționale de profil, întreținând relații de colaborare cu leaderii pieței europene de dezvoltare, producție și distribuție de dispozitive ortopedice. Personalul companiei este pregătit atât pentru acordarea de sprijin în managementul protocolului condus de medic, cât și pentru îndrumarea pacienților în selectarea și urmarea opțiunilor de tratament primite de la specialiști.

Euromedica Grup este autorizată de MSF, având Certificatul de înregistrare a dispozitivelor medicale nr.10807/15.01.2007