Cod produs
 Nume
  Cosul de produse  Cosul de produse Homepage   |    Despre noi   |    Parteneri   |    Dealeri   |    Cariere / Aplica Job   |    Contact   


H

Termeni de utilizare


Tot continutul de pe acest site (www.orteze.ro) este proprietate a sau sub comanda S.C. Euromedica Grup S.R.L.  si este protejat de legile internationale privind dreptul de autor.
 
Puteti sa descarcati continutul numai pentru uz personal, pentru scopuri necomerciale, dar nu este permisa nicio modificare sau reproducere ulterioara a continutului. Continutul nu poate fi copiat sau folosit sub nicio alta forma.
Proprietarii acestui site vor face eforturi rezonabile pentru a include informatii precise si actualizate pe acest site, dar nu vor face reprezentatii, garantii sau asigurari cu privire la acuratetea, actualitatea sau integralitatea informatiilor oferite. Proprietarii acestui site nu vor fi responsabili pentru eventuale daune sau accidente care rezulta din accesul dvs. sau din incapacitatea de accesa acest site sau din increderea dvs. in oricare dintre informatiile prevazute pe acest site. Proprietarii acestui site isi declina orice raspundere legala cu privire la acuratetea sau la utilizarea acestor informatii. Acest site este conceput pentru utilizatorii rezidenti in Romania.
Acest site poate oferi legaturi sau referinte la alte siteuri, dar proprietarii acestui site nu sunt responsabili pentru continutul unor astfel de siteuri si nu vor avea nicio obligatie in cazul daunelor sau ofenselor care reies din continut. Orice legaturi cu alte siteuri sunt oferite doar ca o oportunitate pentru utilizatorii acestui site.
Marcile comerciale, marcile de servicii, numele comerciale, aranjamentul comercial si produsele de pe acest site sunt protejate in Romania si international. Nu se pot folosi niciunele dintre acestea, fara autorizarea prealabila in scris a proprietarilor acestui site, cu exceptia identificarii produselor sau serviciilor companiei.
Orice informatii transmise catre acest site prin accesarea acestuia sunt guvernate de Politica de confidentialitate. Proprietarii acestui site vor avea libertatea de a folosi sau copia toate celelalte informatii din astfel de comunicari, inclusiv idei, inventii, concepte, tehnici sau abilitati dezvaluite aici, in orice scopuri. Astfel de scopuri pot include divulgarea catre parti terte si/sau dezvoltarea, fabricarea si/sau comercializarea bunurilor sau serviciilor.
Persoana care trimite astfel de comunicari pe acest site sau proprietarilor sai va fi responsabila pentru continutul si informatiile cuprinse acolo, inclusiv pentru sinceritatea si precizia sa.

1. FOLOSIREA SITEULUI
Informatiile pe acest site sunt prevazute numai pentru scopuri informative. Accesul dvs. la informatiile cuprinse pe acest site si folosirea acestora sunt sub rezerva Termenilor de utilizare. Accesand si folosind acest site, sunteti de acord cu acesti Termeni de utilizare, fara limita sau restrictie.

2. CONTINUT
Euromedica Grup, va face eforturi rezonabile pentru a include informatii precise si actualizate pe acest site, dar nu va face garantii sau reprezentatii cu privire la acuratetea, actualitatea sau integralitatea acestora. Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate si Termenii de utilizare, folosirea acestuia si a continutului fiind facuta pe propriul dvs. risc. Euromedica Grup, renunta la toate garantiile, exprimate sau implicite, inclusiv garantii de calitate satisfacatoare sau de calificare pentru un anume scop.  Nici Euromedica Grup  si nici vreo alta parte implicata in crearea, producerea sau distribuirea acestui site nu vor fi responsabili pentru eventualele daune, inclusiv fara limite, daunele directe, intamplatoare, indirecte sau severe, care reies din accesul la acest site, folosirea lui sau din incapacitatea de a-l folosi sau orice erori sau omisiuni in continutul sau. Aceasta limitare include daune asupra sau pentru virusii care va infecteaza computerul.

3. CONFIDENTIALITATEA
Euromedica Grup respecta confidentialitatea utilizatorilor siteului sau. Va rugam sa consultati politica noastra de confidentialitate, care explica utilizatorilor drepturile si responsabilitatile cu privire la informatiile care sunt furnizate pe acest site.

4. SITEURI SI LEGATURI CATRE PARTI TERTE
Acest site poate contine legaturi sau referinte la alte siteuri web, intretinute de parti terte asupra carora noi nu avem control. Astfel de legaturi sunt prevazute numai ca o oportunitate. In mod similar, acest site poate fi accesat de la legaturile unor parti terte, asupra carora Euromedica Grup nu detine niciun control. Euromedica Grup nu da nicio garantie sau reprezentatie de niciun fel cu privire la acuratetea, actualitatea sau integralitatea oricaror informatii cuprinse pe astfel de siteuri si nu va avea nicio obligatie pentru daune sau ofense de niciun fel, care reies din astfel de continuturi sau informatii. Includerea unei legaturi pentru o parte terta nu implica imputernicirea acesteia de catre Euromedica Grup .

5. INFORMATII MEDICALE
Acest site contine informatii generale cu privire la diverse conditii medicale si tratarea acestora. Astfel de informatii sunt oferite numai cu scop informativ si nu trebuie sa inlocuiasca discutia si diagnosticarea de catre medic sau alti specialisti calificati din domeniul sanatatii. In plus, informatiile cuprinse aici nu trebuie folosite pentru diagnosticarea unei conditii de sanatate sau a unei probleme de conditie fizica. Toate deciziile despre tratament si gestionarea oricaror conditii trebuie sa se faca impreuna cu un specialist, care sa ia in considerare si istoricul medical personal, precum si circumstantele persoanei. Toti utilizatorii acestui site trebuie sa contacteze cabinetul medicului lor de familie sau un specialist adecvat, daca au anumite preocupari despre oricare dintre aspectele sanatatii lor.

6. MARCI COMERCIALE
Numele si sigla Euromedica Grup, sunt marci comerciale ale Euromedica Grup si nu se pot folosi fara acordul scris al Euromedica Grup. Utilizarea sau folosirea abuziva a acestor marci comerciale sau a oricaror altor materiale, cu exceptia celor permise prin prezenta, este clar interzisa si poate fi o incalcare a legii dreptului de autor, a marcilor comerciale, a legii privind calomnia si defaimarea si a regulamentelor de comunicatii si statuturile. Va rugam sa retineti ca Euromedica Grup isi aplica activ si agresiv drepturile de proprietate, atat cat ii permite legea. Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea SC EUROMEDICA GRUP SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul SC EUROMEDICA GRUP SRL a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor. Toate marcile inregistrate, ale serviciilor, logo-urilor si marcilor de fabrica mentionate in acest site cu privire la produsele si/sau serviciile SC EUROMEDICA GRUP SRL (numite in mod colectiv "Marci"), fie inregistrate sau nu, sunt proprietatea EUROMEDICA GRUP SRL sau a detinatorilor respectivi care au acordat. SC EUROMEDICA GRUP SRL dreptul si licenta de utilizare a acestor marci si sunt supuse drepturilor de marca inregistrata a EUROMEDICA GRUP.
Marcile comerciale, marcile de servicii, numele comerciale, aranjamentul comercial si produsele de pe acest site sunt protejate in Romania si international. Nu se pot folosi niciunele dintre acestea, fara autorizarea prealabila in scris a proprietarilor acestui site.

7. DREPT DE AUTOR
Intregul continut al acestui site este supus legislatiei protectiei dreptului de autor in vigoare pe teritoriul Romaniei. Drept de autor © 2005-2006 Euromedica Grup. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site nu poate fi copiat altfel decat pentru referinta individuala necomerciala, tinandu-se cont de toate instiintarile privind dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate si dupa aceea nu pot fi copiate, reproduse sau redistribuite. Cu exceptia cazului prevazut mai sus, nu puteti copia, afisa, descarca, distribui, modifica, reproduce, republica sau retransmite nicio informatie, niciun text sau document continut pe acest site sau o parte din acesta, pe niciun mediu electronic si nici nu pot fi tiparite, nu se poate crea o lucrare derivata in baza unor astfel de imagini, texte sau documente, fara acordul scris expres al Euromedica Grup. Nicio parte continuta aici nu va fi considerata sa ofere prin implicare, doctrina legala sau in caz contrar, licenta sau drept in baza oricarui patent sau marca comerciala a Euromedica Grup sau a oricarei parti terte.

8. MENTIUNI LEGATE DE ACCESIBILITATE
Acest site si continutul sau au scopul de a fi in conformitate cu legile in vigoare de pe teritoriul Romaniei. Desi informatiile de pe acest site pot fi accesate de catre utilizatori din afara Romaniei, acestea au scopul de a fi folosite numai de catre cetatenii Romaniei. Alte tari pot avea legi, conditii regulamentare si practici medicale care difera decat cele din Romania. Utilizatorii care aleg sa acceseze acest site din orice locatie, alta decat Romania, o fac pe proprie raspundere si raspund conform legislatiei locale in masura aplicabilitatii.

9. LEGEA APLICABILA
Prezentul Contract cu termenii de utilizare si folosirea dvs. a siteului vor fi guvernate de legile din Romania.

10. DIVERSE
Daca oricare dintre dispozitiile prezentului Contract este considerata ca fiind ilegala, nula sau inaplicabila, atunci o astfel de dispozitie va fi scoasa, fara sa fie afectata executabilitatea celorlalte dispozitii ramase. Euromedica Grup isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge oricand materiale de pe site, la propria discretie.

Copyright © 2015  Euromedica Grup  All rights reserved
 
F
   Copyright © 2010  Euromedica Grup  All rights reserved  4.6478 Homepage |  Oferte speciale |  Noutati |  Despre noi |  Parteneri |  Dealeri |  Contact |  Termeni utilizare